2-4 dages levering |365 dages returret

FAQ - ofte stillede spørgsmål

Vi er super glade for interessen for Video-bog.dk. I den forbindelse har der været nogle spørgsmål, som vi herunder vil svare på. Finder du ikke det svar du søger, skal du blot tage kontakt til os her, eller på info@video-bog.dk, så hjælper vi også meget gerne med det.

 

Hvad er en Videobog?

En Videobog er en fysisk bog, hvori der sidder en højkvalitets skærm. Derudover er der et antal trykknapper, som blandt andet styrer lyd, valg af film osv..
Videobogen afspiller automatisk, når man åbner den og stopper med at afspille, når man lukker den igen. 

 

Hvor stor hukommelse er der på en Videobog?

Der er minimum 1GB (940mb for at være helt præcis) på en Videobog. Det svarer til 15-60 minutters sammenhængende video, alt afhængigt af om du har flest billeder eller videoklip i din video. Der vil dermed være rigeligt hukommelse og tid til at vise familier og venner dine minder. Der er et internt hukommelseskort på Videobogen og det er derfor ikke muligt at tilføje ekstern hukommelse. Nogle af vores Videobøger har 2GB eller større hukommelse, men står der ikke angivet hukommelse i produktbeskrivelsen, vil der være 1GB.

 

Hvor stor er en Videobog?

En Videobog måler 20,8*14,8*1 cm (A5) – en god størrelse, som du nemt kan have med i tasken, når minderne skal vises frem. Den vejer 227 gram.

 

Hvordan overføres videoerne til Videobogen?

Videoerne overføres via et USB kabel, som forbinder din computer med Videobog. Dette USB kabel medfølger selvfølgelig, når du køber en Videobog. Se hvor nemt det er i vores video-guide lige her.

 

Kan jeg ændre indholdet på Videobogen?

JA. Én af de helt store fordele ved en Videobog er netop, at du kan ændre indholdet lige så tit du vil. På den måde skal du ikke bruge lang tid på at sidde og vælge "det helt rigtige billede" eller filmklip, før du overfører din videoen til Videobogen.

 

Kan jeg lægge billeder ind på min Videobog?

Ja, du kan sagtens overføre billeder til din Videobog. Billederne skal blot laves til en video – se hvor nemt det er lige her. De fleste af vores kunder mikser video og billeder, hvor videoerne giver den ekstra stemning til minderne.  

 

Kan en Videobog "holde til" børn?

En Videobog kan sagtens holde til børns brug. Vi har testet Videobøger på børn (i alderen 1-5 år), og de kan holde til meget. Videobogen skal efter vores mening kunne holde til at både børn og voksne bruger den.

 

Hvor lang tid kan en Videobog holde strøm?

Videobogen kan afspille uafbrudt i mindst 2 timer. Når den har behov for strøm, kan den oplades via computer eller stikkontakt (på samme måde som din mobiltelefon).

 

Hvilken skærmopløsning har Videobogen?

Videobogen har et super skarpt billede, så du får den optimale visuelle oplevelse, når du genser dine minder. Det er en IPS skærm med en opløsning på 1024*600.

 

Kan jeg justere lydstyrken?

Ja. Lyden kan justeres, så Videobogen fremstår perfekt til de omgivelser den skal vises i. Selve højtaleren er på 2 watt, som er rigeligt til tydeligt at kunne høre minderne også. 

 

Hvilket videoprogram skal jeg bruge til at lave film?

Der findes mange forskellige videoredigeringsprogrammer. I Video-hjælp har vi vist, hvordan du nemt kan lave en film med iMovie, Iphone, og Windows Movie Maker. Derudover kan du også bruge programmet "Billeder", som er et standard program i alle nyere versioner af Windows.

 

Opdateres løbende... 

 

Tak for din interesse for vores Videobøger. Vi vil gøre vores til, at du kan gøre dine minder levende