• 2-4 dages levering
  • 365 dages returret

En minderig gave til demente

Mindegave til demente

En videobog er en oplagt gave eller julegave til demente, så I sammen kan genopleve alle de gode stunder med jeres helt eget, personlige mindekartotek.

Demens er en udbredt sygdom blandt danskerne, og omtrent 85.000 danskere lever i dag med en demenssygdom. Samtidig er der op mod 400.000, som er nære pårørende til en person med demens. Det betyder, at mange danskere har sygdommen inde på livet på den ene eller anden måde. Demens er selvsagt svært for den, der er ramt af sygdommen, men det er ikke uden grund, at demens kaldes for ’de pårørendes sygdom’. Særligt for den nære familie kan sygdommen mærkes. De vante rammer udfordres, og den person, man har kendt i mange år, ændrer sig gradvist. 

Væk minderne til live

Læder fotobog til videoer - Vores minder - 2 GB - Hårdt omslag
Læder fotobog til videoer - Vores minder - 2 GB - Hårdt omslag
Læder fotobog til videoer - Vores minder - 2 GB - Hårdt omslag
Læder fotobog til videoer - Vores minder - 2 GB - Hårdt omslag
Læder fotobog til videoer - Vores minder - 2 GB - Hårdt omslag
Læder fotobog til videoer - Vores minder - 2 GB - Hårdt omslag

Læder fotobog til videoer - Vores minder - 2 GB - Hårdt omslag

699,00 kr

Et af de første tegn på demens er, at mentale funktioner som koncentration, sprogfærdighed og ikke mindst hukommelse begynder at svigte. Og netop i forhold til hukommelsen kan det være vigtigt for demente såvel som pårørende at få hjælp til at genfinde og -opleve minder fra tiden, der var.

En videobog kan skabe glæde og nærvær i familien, når I sammen kan genkalde og stimulere minder og gode stunder, I har oplevet. En videobog er en oplagt gave til demente, der herigennem kan hjælpes på vej til at huske tiden med de nærmeste. Med en videobog kan I let uploade billeder og film, og videobogen er samtidig nem at betjene. På den måde bliver videobogen et særdeles brugbart redskab til at vække minderne til live.  

Forsød juletiden med en videobog

Julen er for mange en højtid, der har en særlig vigtig betydning. Det er her, man samles med sine kære og nyder dejligt samvær og lækker julemad. For mange betyder det selvfølgelig også julegaver under det sirligt pyntede juletræ, og her kan det måske være svært at vurdere, hvad man skal give i julegave til demente. Som pårørende vil man gerne give den demensramte en gave, der kan være til gavn, og som kan skabe glæde i en ellers udfordrende tid.

Her kan det især være en god idé med en gave, der kan stimulere sanserne. En videobog fyldt med små film af venner og familie kan vække de glædelige minder til live, og I kan hygge jer i juledagene med at kigge videobogen igennem og genopleve de gode stunder, I sammen har haft.

Mange timers glæde

Videobogen fås i mange forskellige udgaver, så den kan tilpasses lige præcis til ham eller hende, du ønsker at glæde. Du kan for eksempel vælge Vores Minder-videobogen med et lækkert og holdbart læderomslag, som er i særdeles slidstærk kvalitet og kan bidrage til mange timers glæde. 

Den personlige gave 

Videobogen er ikke blot en velvalgt gave eller julegave til demente. Alle generationer kan få glæde af videobogen, og den er også en oplagt gaveidé til livets mange store begivenheder. Den kan for eksempel være den personlige gave til brudeparret, til forældre og barn ved barnedåben eller til konfirmandens helt særlige dag. Mulighederne for at kreere en unik og personlig gave er mange.

Videobøger til alle aldre

Du har også mulighed for yderligere at sætte dit eget præg på videobogen, så både omslag og indhold indeholder personlige elementer, der kan vække erindringerne hos den demensramte. Med Min personlige Videobog (Hard cover) kan du for eksempel kreere et helt personligt omslag på din gave. Videobogens omslag er et blankt lærred, som du kan dekorere med små citater, mønstre, klistermærker eller måske tegninger fra dine børn? Mulighederne er mange for at skabe en helt unik videobog, der beretter om jeres indbyrdes relation.

Videobogen er desuden udstyret med hele 4 GB hukommelse, så indholdets samlede varighed kan være på op til tre timer. Denne videobog indbyder derfor til mange timers hygge, nærvær og nostalgi i selskab med den demensramte.  

...