• 2- 4 dages levering
  • 365 dages returet

FAQ - ofte stillede spørgsmål

Vi er super glade for interessen for Video-bog.dk. I den forbindelse har der været nogle spørgsmål, som vi herunder vil svare på. Finder du ikke det svar du søger, skal du blot tage kontakt til os her, eller på info@video-bog.dk, så hjælper vi også meget gerne med det.

En Videobog er en fysisk bog, hvori der sidder en højkvalitets skærm. Derudover er der et antal trykknapper, som blandt andet styrer lyd, valg af film osv.. Videobogen afspiller automatisk, når man åbner den og stopper med at afspille, når man lukker den igen.

Der er minimum rigeligt med plads på en Videobog. Der er mellem 1 GB og 4 GB. Det svarer til 15-120 minutters sammenhængende video, alt afhængigt af om du har flest billeder eller videoklip i din video. Der vil dermed være rigeligt hukommelse og tid til at vise familier og venner dine minder. Der er et internt hukommelseskort på Videobogen og det er derfor ikke muligt at tilføje ekstern hukommelse.

En Videobog måler 20,8*14,8*1 cm (A5) – en god størrelse, som du nemt kan have med i tasken, når minderne skal vises frem. En Videobog vejer omkring 250 gram.

Videoerne overføres via et USB kabel, som forbinder din computer med Videobog. Dette USB kabel medfølger selvfølgelig, når du køber en Videobog.

JA. Én af de helt store fordele ved en Videobog er netop, at du kan ændre indholdet lige så tit du vil. På den måde skal du ikke bruge lang tid på at sidde og vælge "det helt rigtige billede" eller filmklip, før du overfører din videoen til Videobogen.

Ja, du kan sagtens overføre billeder til din Videobog. Billederne skal blot laves til en video – se hvor nemt det er lige her. De fleste af vores kunder mikser video og billeder, hvor videoerne giver den ekstra stemning til minderne.

En Videobog kan sagtens holde til børns brug. Vi har testet Videobøger på børn (i alderen 1-5 år), og de kan holde til meget. Videobogen skal efter vores mening kunne holde til, at både børn og voksne bruger den.

Videobogen kan afspille uafbrudt i mindst 2 timer. Når den har behov for strøm, kan den oplades via computer eller stikkontakt (på samme måde som din mobiltelefon). Vi foreslår, at du oplader Videobogen når du har modtaget den, så den er 100% opladet første gang du bruger den. Der medfølger selvfølgelig et USB kabel, når du køber en Videobog.

Videobogen har et super skarpt billede, så du får den optimale visuelle oplevelse, når du genser dine minder. Det er en IPS skærm med en opløsning på 1024*600.

Ja. Lyden kan justeres, så Videobogen fremstår perfekt til de omgivelser den skal vises i. Selve højtaleren er på 2 watt, som er rigeligt til tydeligt at kunne høre minderne også.

Der findes mange forskellige videoredigeringsprogrammer. I Video-hjælp har vi vist, hvordan du nemt kan lave en film med iMovie, Iphone, og Windows Movie Maker. Vi kan anbefale at bruge programmet "Billeder", som er et standard program i alle nyere versioner af Windows. Til Mac har vi gode erfaringer med IMovie.

...