• 2-4 dages levering
 • 365 dages returret

Videobog 360

Hos Video-bog.dk har vi længe haft et ønske om at kunne tilbyde vores kunder hjælp til upload af videomateriale til Videobogen, så indholdet kan ligge klar på Videobogen allerede ved modtagelsen.

COVID-19 har blot understreget, at en sådan løsning vil være til gavn og glæde hos de mange kunder, som ønsker at sende en Videobog direkte til en modtager uden først at skulle uploade materialet manuelt derhjemme.

Derfor er vi hos Video-bog.dk glade for at kunne oplyse, at vi fremover kan tilbyde vores kunder hjælp til at uploade minder til videobogen, så denne allerede ved modtagelsen er fyldt med minder.

Løsningen kalder vi for ”Videobog 360”, og den betyder i alt sin enkelthed, at du ved købet kan tilvælge "Videobog 360" til din favorit Videobog og på den måde sikre dig, at Videobogen leveres inklusiv DIT personlige indhold.

Sådan fungerer det

 1. Du tilføjer "Videobog 360" til din ordre ved at klikke på "tilføj til kurv"*.
  *Ved køb af flere Videobøger, med ønske om samme indhold, skal du blot vælge "Videobog 360" én gang, så sørger vi for, at samme indhold kommer på alle Videobøger; uanset antal. Ønsker du forskelligt indhold på eksempelvis to videobøger, skal du tilvælge "Videobog 360" to gange.

 2. Du betaler din ordre, hvorefter du modtager en ordrebekræftelse.
  I din ordrebekræftelse finder du et link til en side, hvorfra du kan sende dit indhold til os.*
  *For at gøre processen så kort som mulig, vil der i alle ordrebekræftelser være et link til "Videobog 360". Servicen er dog kun gældende for dem, der har tilvalgt "Videobog 360". Har du fortrudt, at du ikke har tilvalgt denne service, kan du skrive til info@video-bog.dk. Oplys dit ordrenummer, så sørger vi for, at du får dit eget indhold på inden afsendelse.

 3. Upload det indhold, som du gerne vil have på Videobogen.
  Når vi modtager dine minder, klargør vi Videobogen med dit indhold, hvorefter vi sender den til den ønskede adresse. Vi opfordrer til, at du sender os dit indhold ved købet. Så er det hele ordnet på én gang.*

*Har du specielle ønsker til rækkefølgen på dit indhold, er det en fordel at navngive dine filer - eksempelvis 01, 02, 03 osv. Alternativt kan du skrive en kommentar, når du overfører filerne. Er vi i tvivl, kontakter vi dig.

Gå til "Videobog 360" ved at klikke her.

Spørgsmål og svar

Hvor meget materiale kan jeg overføre til jer?

Alt efter hvilken Videobog, du har købt, kan du overføre 1, 2, eller 4GB. Overfører du mere, end der er plads til på Videobogen, overfører vi kun det, der er plads til.

Kan jeg overføre billeder?

Du er meget velkommen til at overføre billeder til os. Selvom en Videobog afspiller videoklip, sammensætter vi gerne eventuelle billeder til en film, så de kan vises på Videobogen.

Hvordan sikrer I jer, at mine minder ikke bliver videregivet til andre?

Når du overfører dine filer til os, er det kun dig og Videobog ApS, som har adgang til filerne. Når vi har lagt minderne over på din Videobog sletter vi indholdet, så det ikke længere er tilgængeligt for os. Det er altså kun dig, der har filerne. 

Hvis jeg ikke har navngivet filerne, eller skrevet en kommentar, hvad så?

Vi vil naturligvis gerne uploade indholdet i den ønskede rækkefølge, men er dette ikke angivet, vil minderne uploades i vilkårlig rækkefølge. Videobog 360

 

 

...